Τετάρτη 15 Ιανουαρίου 2014

Old hat

Μου μύρισε Άνοιξη. Όχι δεν είμαι έγκυος, ευτυχώς γιατί ποιος τρέχει να μου την φέρει κατ' οίκον. Έτσι μου μύρισε. Ίσως να είναι οι ηλιόλουστες μέρες που εμφανίστηκαν αίφνης. Ίσως γιατί, μετά τις γιορτές, αυτό που περιμένω με λαχτάρα θα αρχίσει την Άνοιξη.  Ίσως που βαρέθηκα να πιάνω μαλλάκια ζεστά και θέλω λίγο νήμα βαμβακερό για αλλαγή. Έτσι ξεκίνησα να πλέκω 100 % βαμβακερό. Τον Μάιο που πέρασε έπλεξα μια τσάντα για μένα
Το καλοκαίρι, που βρεθήκαμε, την είδε η ξαδέρφη μου και της άρεσε. Αποφάσισα να της πλέξω λοιπόν μια παρόμοια.
Έκανα την ανοησία την δικά μου να μην την φτιάξω από νήμα πλεξίματος, αλλά από καλούμπα, σπάγκο ,δεν ξέρω κι εγώ τι ήταν. Το είχαμε στο σπίτι και το χρησιμοποίησα. Αφενός καταέγδαρα τα χέρια μου και αφετέρου, όταν τελείωσε το ένα καρούλι το επόμενο είχε άλλο πάχος και άλλη απόχρωση. Το αποτέλεσμα είναι εμφανές, στο επάνω μέρος η τσάντα είναι διαφορετική από το υπόλοιπο. Τώρα όμως εφοδιάστηκα με το κατάλληλο νήμα και ξεκίνησα.

Για να δούμε τι θα αποκάμω με την νέα τσάντα. 
Σας γλυκοφιλώ 

Ειρήνη 

Tips: 
1)Η αμφισημία στην κεντητή λεζάντα, την κάνει την πλέχτρα πιο ψαγμένη! Μη μας πουν και κατίνες οι κιουρίες! 
2)Τις φωτογραφίες τις βγάζεις εξ επί τούτου άθλιες για να μην σε πιάνει το μάτι. Με τις υγείες μας!

18 σχόλια:

  1. Η επόμενη θα ειναι δική μου!!! Τι τα έχουμε τα μέσα; Θα πάρω αυτά τα μαλλιά που σου έλεγα να τα δοκιμάσεις! Φιλάκια αδερφούτσα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εσύ ήσουν μαρή και είπα κι εγώ ποιος σχολιάζει κάτω από το έκτρωμα μου! Θα σε κάνω την καλλίτερη εσένα καμάρι! Εκπαιδεύομαι πρώτα και η τρίτη θα ναι και η καλή! Φιλάκια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. χαχαχαχα!
    Εύγε Ειρήνη μου...για όλα, ψαγμένη μου κιουρία!

    Z.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καλησπέρα Σοφία & Ειρήνη καλώς σας βρήκα κορίτσια!!!Υπέροχο είναι το blogσπιτάκι σας!Τέλεια η τσαντούλα, μπράβο Ειρήνη!
    Θα τα λέμε συχνά!!!
    http://syntageskardias.blogspot.gr/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλώς όρισες Ελένη! Σ΄ευχαριστούμε πολύ πολύ! Θα τα λέμε! Φιλάκια!

      Διαγραφή
  5. Ζηλεύω που ξέρεις να κάνεις τέτοιες ομορφιές !! Αυτή της ξαδέρφης πολύ μου άρεσε, και με το καρό του από μέσα! Άντε καλή συνέχεια και μ'αυτή που κάνεις τώρα :) κι αυτή η κασετίνα με το ελεφαντάκι, τι τέλεια !!
    Φιλάκια Ειρήνη μου !! Καλό βράδυ**

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σ΄ευχαριστώ πολύ Λύριελ για τα καλά σου λόγια! Η κασετίνα φιλοξενεί τα βελονάκια μου. Έχω αδυναμία στα μεταλλικά κουτιά - κασετίνες και είναι και μένα η αγαπημένη μου! Σε φιλώ!

      Διαγραφή
  6. Ποιά είναι η χρυσοχέρα τώρα! Καταπληκτική τσάντα. Και ωραίο το χρώμα. Μ' αρέσει πολύ και το καρουδάκι που έχεις βάλει από μέσα. Γενικά είναι τέλεια!!!
    Καλημέρα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χριστίνα μου πολύ χαίρομαι που σου άρεσε! Σ΄ευχαριστώ πολύ πολύ! Οι κλωστές και τα υφάσματα είναι ότι έχω στο σπίτι και προσπαθώ να τα συνδυάσω. Σε φιλώ!

      Διαγραφή
  7. Κι εγώ για τον ίδιο λόγο.....τις φωτογραφίες τις βγάζω εξ επί τούτου άθλιες -ή καθόλου!- για να μην με πιάνει το μάτι!! Αχαχα! Καλή επιτυχία! (πάλι καλά που δεν είσαι έγκυος κι άντε να βρίσκαμε...άνοιξη τέτοια εποχή!!) Φιλάρες!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αχαχαχα..Ναι, αλλά εσύ τουλάχιστον, βάζεις κάτι φωτογραφίες κάτσε καλά! Εγώ, ούτε αυτό δεν ξέρω να κάνω! Πάλι καλά, δε λες τίποτα! Γιατί όχι μόνο Άνοιξη δεν θα βρίσκαμε, αλλά ούτε ρούχο να χωράω ούτε πόρτα να περνάω! Πολλά πολλά φιλιά όμορφη!

      Διαγραφή
  8. Ααα, μιλάμε για αρτίστα η δικιά σου, εύγε! Έτσι δημιουργική και χαρούμενη εύχομαι να συνεχίσεις, όπως μόλις σε βρήκα ;-)
    Άντε και με το καλό να δώσεις το δώρο στην εξαδέλφη!
    Καλή χρονιά :-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σ΄ευχαριστώ πάρα πολύ Fri μου! Να είσαι καλά και με το καλό ο σπόρος :) Καλή μας χρονιά!!!

      Διαγραφή
  9. Μιλάμε για μεγάλο ταλέντο!!!!! Τι μαγειρικές, τι πλεκτά!!!!! Κορίτσια για σπίτι έπρεπε να το είχατε ονομάσει το μπλογκάκι σας!!!!!
    Φιλιά χρυσοχέρα!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλή μου Σιλένα, σ΄ευχαριστούμε πάρα πολύ!!!! Πολλά φιλιά!!!!

      Διαγραφή
  10. Καλημέρα Ειρήνη μου! Καλώς σε βρήκα. Ξετρελάθηκα με τη τσάντα σου!Πολλά φιλιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλώς όρισες Λίλια μου! Σ΄ευχαριστώ για την επίσκεψη και τα καλά σου λόγια! Πολλά φιλιά!

      Διαγραφή