Τετάρτη 27 Νοεμβρίου 2013

Μια μέρα σαν κι αυτή...

...πριν από τρία χρόνια, έμπαινα στο αυτοκινητάκι μου για να 'ρθω Θεσσαλονίκη, να συναντήσω τον άνθρωπο που έμελλε να γίνει ο άνθρωπος της ζωής μου, ο άντρας μου, ο πατέρας του μικρού μου άγγελου! Τον είχα γνωρίσει μερικές μέρες πριν. Για την ακρίβεια, μου τον γνώρισε ο φίλος μου ο Δημήτρης. Και δικός του φίλος. Είχε περίπου δυο χρόνια που μου έτρωγε το μυαλό ο Δημήτρης, ήθελε να μου γνωρίσει το φίλο του τον Γιάννη. Κι εγώ όλο τον έβριζα και του έλεγα "δεν μας παρατάς ρε Δημήτρη κι εσύ και τα προξενιά σου!!!". Ώσπου μια μέρα, απελπισμένη από την τότε δουλειά μου, πήρα τον Δημήτρη και του είπα ότι ψάχνω απεγνωσμένα για δουλειά. Ο Γιάννης έστεινε μαγαζί τότε στην Πυλαία, το προσωπικό το είχε ήδη πάρει, αλλά δέχτηκε να πάρει το βιογραφικό μου και να μιλήσει μαζί μου. Μιλήσαμε σχεδόν στο πόδι. Μου εξήγησε ότι άργησα να ζητήσω δουλειά, το προσωπικό είχε επιλεχθεί, αλλά σύντομα θα χρειαστούν καινούργια άτομα. Και εκεί ήρθε η πρόταση κλειδί: "Θα σε πάρω" μου είπε... Κι έτσι έγινε!!!

Με πήρε με παπά και με κουμπάρο! Ποιόν κουμπάρο; Μα θέλει και ρώτημα; Τον Δημήτρη βέβαια, που είδε αυτό που θα γινόταν για μας, πριν από μας!!! Τρία χρόνια μετά, έχοντας στα χέρια μου τον μπουμπούκο μου (την Δευτέρα έγινε 6 μηνών!!!), νιώθω τυχερή που γνώρισα αυτόν τον άντρα και ελπίζω να περάσουμε όλη μας την ζωή μαζί!

Υ.Γ.= Κι επειδή αγάπη μου αποκλείεται να θυμηθείς την επέτειο μας (εεε! είπαμε, δεν είναι και τέλειος!) μην έρθεις σπίτι με άδεια χέρια, φέρε και καμιά τουλούμπα!!!!!

6 σχόλια:

  1. Τουλούμπα;
    Τουρτάρα, με κόκκινες ερωτευμένες καρδιές,θα απαιτείς!
    Εμ του δώσαμε το κορίτσι μας, εμ θα τη βγάλει με τουλούμπα;! :)

    Σοφία μου γλυκιά σας εύχομαι να συνεχίζετε να δημιουργείτε το όνειρο που ζείτε!

    Φιλιά στο ευτυχισμένο νινί!
    Z.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τουλούμπα, τουλούμπα!!! Ξέρω βρε τι ζητάω... Αφού δεν μπορώ να αντισταθώ στις τουλούμπες και όσο κι αν προσπάθησα δεν κατάφερα να τις φτιάξω μόνη μου (μιλάμε για μεγάλη αποτυχία!!!). Τώρα αν θέλει να φέρει και τούρτα, καλοδεχούμενη... Ο καλός ο μύλος!!!

    Να 'σαι καλά κορίτσι για τις ευχές σου! Το νινί κοιμάται, αλλά θα του δώσω ένα φιλάκι και θα του ψιθυρίσω ότι είναι από σένα!!!!!! Φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αδελφούλα μου γλυκιά, να ζήσετε όλοι μαζί ευτυχισμένοι σαν τα ψηλά βουνά! Ο γαμπρούλης μου και όπως δείχνει και το λουλουδάκι μας, σίγουρα σαν τα ψηλά βουνά με τέτοια μπόγια.... αλλά ζήσε κι εσύ ο λόφος, χαλάλι σου!!! Σας αγαπώ πολύ! Αααα μην ξεχάσω τι τουλούμπα καλέ με τέτοια τούρτα που έφτιαξες; Πλάκα με κάνεις; Από την ώρα που είδα την φωτογραφία με έπιασε στερητικό!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ευχαριστούμε αδερφούλα για τις ευχές σου!!! (Αυτό για τον λόφο θα το παραβλέψω...)
    Ωραία δείχνει, ε; Ελπίζω να την πέτυχα και σε γεύση! Κομματάκι λίγο δύσκολο να σου στείλω (άτιμα χιλιόμετρααααααααα!!!!), αλλά η συνταγούλα έρχεται... Φιλάκια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Σοφία και εγώ με προξενιο γνωρισα τον αντρα μου γι'αυτο και λυσσάω να γνωρίζω ανθρωπους μεταξυ τους:)))
    Να είστε παντα αγαπημενοι, μονιασμενοι, ευτυχισμενοι και να εχετε υγεια να μεγαλωνετε τον μπομπιρακο σας!!!
    Η τουρτα μαγικη αλλα και τα τουλουμπάκια θα ειναι εξισου καταπληκτικα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Κι εγω εχω κανει προξενιο, αλλα δεν το ειχα πει στα υποψηφια θυματα!!! Εκανα την γνωριμια κι εκατσε... Τα στημενα μ' ενοχλουν!
    Σ'ευχαριστουμε πολυ για τις ευχες σου Δημητρα, οσο για τις τουλουμπες: τις τσακισα!!! ;-) Καλο βραδυ, φιλια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή