ΥΛΙΚΑ:
10 φτερούγες από κοτόπουλο
2 κουτ. σούπας μουστάρδα καυτερή
2 κουτ. σούπας barbeque σως
Αλάτι και πιπέρι
Κόλιανδρος, τζίντζερ, τσίλι
Κάρυ, σκόρδο σκόνη, κύμινο
Μix για κοτόπουλο και λίγη κανέλα
ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
Κόβω από τα φτερά την ακρούλα τους που δεν τρώγεται. Χωρίζω το φτερό σε δύο κομμάτια και τοποθετώ σ' ένα πυρέξ.
Το ξέρω ότι τα μπαχαρικά είναι υπερβολικά πολλά, αλλά εμείς έτσι τα απολαμβάνουμε. Βάλτε όποια απ' τα μπαχαρικά και όση ποσότητα θέλετε.
Τέλος προσθέστε την μουστάρδα και την BBQ σως.
Βάζουμε τα χεράκια μας και πασαλείβουμε καλά καλά τα φτερά, ώστε να δημιουργηθεί μια πηχτή πάστα γύρω τους.
Τα ψήνουμε σκεπασμένα με αλουνιμόχαρτο για 45 λεπτά στους 200 με αέρα και 15 ξεσκέπαστα για να πάρουν χρώμα. Σερβίρουμε και απολαμβάνουμε!
Καλή όρεξη!
Υ.Γ.= Έχω δοκιμάσει όλες τις BBQ σως του εμπορίου. Η Hellmann's είναι τέλεια για να συνοδεύσει ψητό κρέας. Όταν όμως θέλουμε να ψήσουμε κρέας μ' αυτή, καλύτερη γεύση μας δίνει η Heinz.
Μου άνοιξες την όρεξη Σοφία και συμφωνώ μαζί σου ως προς την BBQ γιατί κι εγώ τη χρησιμοποιώ σε ψητές παντσέτες!!! Οι φτερούγες σου αν και καυτερές έγιναν υπέροχες!!!
ΑπάντησηΔιαγραφήΦιλιά!
Έγιναν υπέροχες γιατί η BBQ κάνει την διαφορά! Αφού την χρησιμοποιείς, ξέρεις!
ΔιαγραφήΚαλώς ήρθες στο σπιτικό μου Κική, φιλιά!