Τρίτη 31 Δεκεμβρίου 2013

Απολογισμός....

Σε λίγες ώρες το 2013 θα μας αποχαιρετίσει... Σκεφτόμουν λοιπόν γι' αυτό το 13! Ο περισσότερος κόσμος θα σου πει ότι ήταν μια κακή χρονιά... Μια χρονιά που βούλιαξε την χώρα μας βαθιά... Μια χρονιά που έφερε πολλούς ανθρώπους στα όρια της εξαθλίωσης... Μια χρονιά γεμάτη φτώχεια και ανεργία... Όχι, μην νομίζετε ότι εμένα δεν με άγγιξαν όλα αυτά! Μην φανταστείτε ότι εμένα μου τρέχουν τα λεφτά απ' τα μπατζάκια! Ή ότι έχω την καλύτερη δουλειά που θα μπορούσα να φανταστώ... Μηχανικός και να δουλεύω (μετά από πολύμηνη αναζήτηση!!!) 4ώρη σε σούπερ μάρκετ; Εεεεεε! Δεν το λες και μεγάλη επιτυχία... 
(Η φωτογραφία από εδώ )
Είναι όμως τόσα άλλα τα πράγματα που μπορούν να κάνουν έναν άνθρωπο ευτυχισμένο!!! Και για μένα που το 13 ήταν πάντα ο τυχερός μου αριθμός, νομίζω ότι το 2013 ήταν πολύ γενναιόδωρο μαζί μου! Στις 13/1/13 (πόσο σημαδιακή ημερομηνία;) παντρεύτηκα τον άνθρωπο που αγαπώ, που εκτιμώ, που σέβομαι και που θέλω μαζί του να περάσω το υπόλοιπο της ζωή μου! Το πρώτο εξάμηνο του 2013 ήμουν έγκυος κι αν και δεν ασπάζομαι την άποψη ότι είναι η καλύτερη περίοδος στη ζωή μια γυναίκας, πιστεύω ότι είναι μια ξεχωριστή εποχή, που θα θυμάμαι με πολύ αγάπη!!! Στις 25/5/13 ήρθε στην ζωή μου ο πιο γλυκός άντρας που θα μπορούσα ποτέ να ζητήσω: ο γιος μου!!! Και από τότε η ζωή μου έχει αλλάξει ριζικά, τίποτε δεν είναι όπως πριν! Όλα γύρω μου είναι πιο όμορφα... Κι εγώ πρέπει να γίνομαι καλύτερος άνθρωπος γι' αυτόν... Πρέπει να αγωνίζομαι και να προσπαθώ και γι' αυτόν... Εντάξει, δεν θα γράψω ένα σεντόνι αναλύοντας πράγματα που οι περισσότερες γυναίκες νιώθουν, δεν διαφέρω εγώ στο πως βλέπω το θέμα της μητρότητας (το ξέρω ότι άνθρωποι που με ξέρουν από παλιά, θα γελούν μαζί μου... Δεν τα πήγαινα ποτέ καλά με τα παιδιά...) κι ας είμαι η τέλεια κουκουβάγια!!!
(Η φωτογραφία από εδώ )
Θέλω μόνο να ευχηθώ σε όλο τον κόσμο το 2013 να φύγει παίρνοντας μαζί του ότι μας πόνεσε, ότι μας στεναχώρησε!!! Το 2014 που έρχεται να φέρει υγεία για όλους και ιδιαίτερα για όλα τα παιδιά του κόσμου! Να φέρει τους ανθρώπους πιο κοντά! Να μας φέρει ανθρωπιά για να μπορούμε να βρισκόμαστε πάντα ο ένας δίπλα στον άλλο! Να μας φέρει αγάπη και όμορφες στιγμές! Να μας φέρει υπομονή για να αντιμετωπίζουμε τα δύσκολα! Και τέλος να φέρει το χαμόγελο στο πρόσωπο των ανθρώπων που έχουν πονέσει, που το έχουν στερηθεί...
Καλή Χρονιά!!!

10 σχόλια:

  1. Υπέροχη η ανάρτηση σου , Σοφία μου - έχει μια νότα αισιοδοξίας !!!!!
    ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ και να πραγματοποιηθούν ..... ΟΛΕΣ οι ευχές σου !!!!!!!
    Νίκη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να'σαι καλα Νικη μου για τις ομορφες ευχες σου!!! Σου ευχομαι απο καρδιας τα καλυτερα!!! Πολλα φιλια!

      Διαγραφή
  2. χρόνια πολλά δημιουργική χρονιά με αισιοδοξία όνειρα και έντονα συναισθήματα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλως ηρθες παρατηρητη! Σ'ευχαριστω πολυ για τις ευχες σου! Να'χεις μια ομορφη χρονια, με υγεια, αγαπη και ομορφες στιγμες!!!

      Διαγραφή
  3. Σοφία μου, Σοφάκι μου γλυκό σε αγαπώ -όσο κι αν διαβάζεται κάπως- και σ΄εκτιμώ πολύ!

    Να έχεις μια χρονιά ευλογημένη αγκαλιά με τα αγόρια σου! Να τα χαίρεσαι και να σε χαίρονται!

    Καλή Πρωτοχρονιά για απόψε!
    Z.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αμοιβαία τα αισθήματα Ζαμπια μου!!!

      Να 'σαι καλα για τις ομορφες ευχες σου! Σου ευχομαι ολοψυχα το 2014 να 'ναι μια υπεροχη και δημιουργικη χρονια!!! Να εχεις υγεια εσυ και ολοι οσοι αγαπας!!! Καλη Πρωτοχρονια!!!

      Διαγραφή
  4. καλή χρονιά Σοφάκι!! Με υγεία και αγάπη για την οικογένειά σου και όσους αγαπάς!! πολλά φιλιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ελπιδακι μου γλυκο, χρονια πολλα και καλα σε σενα και στα αγορια σου!!! Σου ευχομαι απο καρδιας τα καλυτερα!!! Πολλα φιλια!!!

      Διαγραφή
  5. Γλυκιά μου Σοφία, οι άντρες της ζωής σου είναι ο,τι πιο σημαντικό υπάρχει στη ζωή! Κι εγώ ως μάνα (αγοριού μάλιστα!) σε καταλαβαίνω απόλυτα! Να είσαστε ευτυχισμένοι γλυκιά μου και να περάσετε υπέροχα απόψε! Κι από τις 12 μαι μετά;; Μια καλή και λαμπερή χρονιά! Πολλά φιλιά και σ' ευχαριστώ για το αισιόδοξο μήνυμα σου! !))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Καλή Χρονιά!!
    Με υγεία, με χαρές και πολύχρωμα όνειρα...
    **Αννιώ**

    ΑπάντησηΔιαγραφή