Παρασκευή 13 Δεκεμβρίου 2013

Χριστουγεννιάτικο δωράκι (giveaway)!

Είναι καιρός που αγόρασα υλικά και θέλω να στρωθώ να φτιάξω τα φετινά γούρια... Έλα μου όμως που ο μικρός έχει αντίθετη άποψη!!! Θέλει να είμαστε αυτοκολλητάκια... Όχι πως αυτό χαλάει την μανούλα, αλλά να 'χαμε να λέγαμε!!! Έφτιαχνα ένα, το χάριζα. Δεύτερο; Το ίδιο! Εεεεεε! Είπα κάποια στιγμή, πρέπει να φτιάξω κι ένα για το blogάκι μας και voila...
Το ξέρω ότι αυτό το blog μετράει λιγότερο από δυο μήνες ζωής. Το ξέρω ότι οι φίλοι μας είναι λίγοι. Παρ' όλα αυτά, από καρδιάς θέλουμε να μοιραστούμε κάτι όμορφο, κάτι για να μας πάει καλά ο καινούργιος χρόνος! Άλλωστε υπάρχει κάτι καλύτερο απ' το να μοιράζεσαι πράγματα και ακόμα περισσότερο να μοιράζεσαι αγάπη!!!
Αφήστε λοιπόν σχόλιο, μέχρι την Κυριακή στις 12 το βράδυ. Την Δευτέρα το πρωί θα γίνει κλήρωση και το γούρι θα αποσταλεί στην τυχερή λίαν συντόμως... Να σας συντροφεύει τον χρόνο που έρχεται! Με πολύ-πολύ αγάπη από την κουκουβάγια και όλο της το σόι!!!!!

9 σχόλια:

  1. Σοφία μου είναι πολύ όμορφο :)

    Καλές γιορτές σας εύχομαι!!!
    Να περάσετε όμορφα , με αγαπημένα πρόσωπα και πολλά πολλά χαμόγελα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σ'ευχαριστω πολυ Αννουλα μου για τις ομορφες ευχες σου!!! Καλες γιορτες ευχομαι σε σενα και στους δικους σου ανθρωπους, με υγεια, αγαπη και ομορφες στιγμες! Φιλια πολλα!

      Διαγραφή
  2. Πολύ όμορφο γούρι και επειδή είναι φτιαγμένο από χεράκια τα χεράκια μιας handicrafter θα το ήθελα πολύ να μου φέρει τύχη! Πάντα απασχολημένα και δημιουργικά εύχομαι να είναι τα χεράκια σου Σοφία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τοτε σου ευχομαι να το κερδισεις Τζωρτζινα μου και να σου φερει πολυ-πολυ τυχη! Να'σαι καλα για τις ευχες σου και για τα καλα σου λογια! Φιλια πολλα!

      Διαγραφή
  3. τι όμορφο γουράκι!!! αν και η αλήθεια είναι οτι περίμενα να έχει και μια κουκουβάγια πάνω..χεχε!! πολλά φιλιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αχ! Χτυπας ευαισθητο σημειο Ελπιδα μου... θελω οτι εχει κουκουβαγιες πανω του!!! Και εννοειται πως δεν τις χαριζω!!!!! ;-)
      Καλο βραδυ κοριτσι, φιλια!

      Διαγραφή
  4. Τι ομορφο που ειναι !!!!! Γεια στα χερακια σου. Ειμαι απο κινητο και δεν μπορω να κανω εγγραφη. Θα μπω απι το pc καποια στιγμη. Καλες γιορτες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλως ηρθες αστρονεραιδουλα!!! Χαιρομαι που σου αρεσει! Καταγραφεται και η δικη σου συμμετοχη λοιπον! Καλες γιορτες και σε σενα, φιλια!

      Διαγραφή
  5. ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΑΙ ΤΟΝ ΓΙΟ ΣΟΥ Κ ΕΓΩ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΜΟΥ(ΕΧΩ Κ ΕΓΩ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΜΟΥ ΛΕΥΤΕΡΗ).ΤΟ ΓΟΥΡΙ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΟΧΟ Κ AΥΦΟΥ ΕΙΝΑΙ HANDMADE ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΣΠΟΥΔΑΙΟ.ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ
    ΚΑΜΗΛΑΚΗ ΑΝΝΑ
    annakam1978@yahoo.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή