Σάββατο 14 Δεκεμβρίου 2013

Τα Χριστούγεννα μαζί σου...

Αγαπούσα πάντα τα Χριστούγεννα. Τα περίμενα με μεγάλη ανυπομονησία. Οι μαγικές αυτές μέρες, ήταν πάντα γεμάτες αγάπη, χαρά, δώρα.... ώσπου ήρθε αυτός στη ζωή μου! 
Αυτός που κάνει γιορτή την κάθε μας στιγμή, ενθουσιώδης, χαρούμενος και τρυφερός. Τώρα πια δεν περιμένω για μένα, αλλά γι' αυτόν. Με ενθουσιάζει η χαρά του και η αδημονία του. Μετράει τις μέρες, με ρωτάει καθημερινά αν είναι αρκετά φρόνιμος ώστε να μην χάσει το δώρο του Άι Βασίλη, μαζεύει όπως-όπως τα παιχνίδια του στο τέλος της μέρας με την σιγουριά πως ο Άγιος τον βλέπει και δεν θα τον ξεχάσει, μιας και είναι καλό παιδάκι! Φέτος είναι τα τρίτα του Χριστούγεννα και η πρώτη φορά που τα νιώθει και τα περιμένει με λαχτάρα.

-Άκου, άκου μανούλα : 14, 13, 12, 11, 10, 9, 8, 7, 6, 5, 4, 3, 2, 1, ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΑΑΑΑΑΑΑΑ! 

Την πρώτη μας χρονιά ήταν μικρούλης, τριών μηνών. Είχα τέτοια χαρά και περηφάνια (άλλη καμιά δεν γέννησε, μόνο η Μαριώ το Γιάννη!), που έφτιαξα είκοσι ευχετήριες κάρτες, με την αφεντομουτσουνάρα του και τις έστειλα σε όλους τους αγαπημένους μας ανθρώπους. 
Όπου βρισκόμασταν σε γιορτινό διάκοσμο ποζάραμε μαζί του πανευτυχείς! 
Ήταν το πολυτιμότερο δώρο μας! 
Πόσο έχουν αλλάξει όλα, μα όλα, από κείνα τα πρώτα Χριστούγεννα μαζί σου ... από τότε ένα δώρο μόνο ζητώ από τον Άγιο: να σε έχει καλά εσένα και όλα τα παιδιά του κόσμου, καρδούλες μου!

Ειρήνη

12 σχόλια:

  1. Αχου!!! Το αγαπημένο αγοράκι της θείας!!! Είχα ξεχάσει πόσο γλυκό νινί ήταν... Όχι πως τώρα δεν είναι γλυκός, αλλά είναι ένας γλυκός άντρας!!! Να μου τον φιλήσεις!!!!! ;-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Από σένα θα τον φιλήσω αδερφούλα και από τον θείο Γιάννη αν θες, με τα φιλιά του Λευτεράκη έχουμε ένα θέμα....μα και σεις να μην αγαπάτε αποκλειστικά και μόνον τον γιο μου....γλυκά φιλιά σας στέλνουμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ειρήνη φέρε τον λίγο να μυρίσω μωρουδιακά αρώματα -να τα θυμηθώ- και να τον τσιμπολογήσω!

    Φιλάκια αγιοβασιλιάτικα, χορταστικά!
    Z.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Χαχαχαχα.... μακάρι Ζαμπία μου να πήγαινα τον χρόνο πίσω, να τον τσιμπολογούσαμε και να τον μυρίζαμε, αλλά έγινε πια ένας μαντράχαλος ετών τριών και βάλε!!! Πολλά γλυκά γιορτινά φιλάκια και σε σένα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τα ίδια κι εμείς Ειρήνη μου. Ιδιες ηλικίες, ίδιες έγνοιες, ίδιες ευχές. Να είστε έτσι γελαστοί και υπέροχοι όπως σας βλέπω. Καλές γιορτές στην όμορφη οικογένειά σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σ' ευχαριστώ πάρα πολύ Τζωρτζίνα μου!Καλές γιορτές και για 'σάς, εύχομαι ολόψυχα!

      Διαγραφή
  6. τι ζουζουνάκι ομορφο!! πολλά φιλιά στα μαγουλάκια του!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έγινε Ελπίδα μου, θα του τα δώσω! Φιλιά και σε ΄σάς!

      Διαγραφή
  7. Τί κούκλος!!!!!!!!!!!!!!!!! Να είναι καλά πάντα Ειρήνη μου, γερός και δυνατός κι εσείς να τον καμαρώνετε και να χαίρεστε.
    Σε περιμένει βραβείο Χριστουγεννιάτικο μαζί με μπαχαρικά:!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να είσαι καλά Κική μου! Ευχαριστώ για τις ευχές σου και το βραβείο! Θα σπεύσω....πολλά φιλιά!

      Διαγραφή
  8. Αχ αγορομάνα σε νιώθω λέμε!!! Να τον καμαρώνεις τον γλύκα σου και να είναι πάντα ευτυχισμένος! Πόσο γρήγορα περνάνε τα χρόνια ε;
    Γρήγορα αλλά τόσο "γεμάτα", απολαμβάνοντας μαγικές στιγμές!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Εν τω μεταξύ εγώ από πριν αποφασίσω να γίνω μάνα λάτρευα τα αγοράκια, φαντάσου όταν ήρθε ο πρίγκιψ!!!! Να χαίρεσαι κι εσύ τα λουλουδάκια σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή