Τρίτη 1 Απριλίου 2014

Μαμά είσαι πολύ χαρούμενη... λίγα νέα από το μέτωπο!

Αχ αυτό το ανεψούδι μου το μικρό είναι απίστευτα γλυκό. Είναι για φίλημα για ζούληγμα, ένας μπέμπης να τον πιεις στο ποτήρι! Αυτά όλα σε θεωρητικό επίπεδο, διότι πρακτικά είναι λίγο αδύνατα όλα τα παραπάνω. Ποιος να γλιτώσει από το άγρυπνο μάτι του γιου μου, αν τολμήσω να ασχοληθώ λίγο παραπάνω με το μικρό. Ο Λευτέρης, είναι γελαστός και παιχνιδιάρης. Ο Μάριος από την άλλη γελά σαρδόνια όταν βρίσκει ένα παιχνίδι που ενοχλεί τον μικρό. Για παράδειγμα: πάσες και σουτάκια με τέρμα το παρκάκι του μωρού. Ή γύρω τριγύρω και αχ κατά λάθος έπεσε μέσα στο παρκοκρέβατο, ένα παιχνίδι, που πάντα έχει στόχο τον μικρό. Κάποια στιγμή, το μωρό σηκώθηκε όρθιο κι εγώ ενθουσιασμένη 

-Μπράβο το παλικαράκι μου πόσο περήφανη είναι η θεία για τον Λευτεράκη που τα κατάφερε! 

Το βράδυ πάμε για ύπνο. 

Μάριος: Μαμά είμαι πολύ χαρούμενος. 
Εγώ: Μπράβο το αγόρι μου. 
Μάριος: Πες γιατί αγόρι μου; 
Εγώ: Γιατί αγόρι μου; 
Μάριος: Γιατί είμαι πολύ περήφανος για τον Λευτεράκη μου. Μαμά κι εσύ είσαι πολύ χαρούμενη.  
Εγώ: Αλήθεια αγάπη μου, γιατί; 
Μάριος: Γιατί είσαι περήφανη ΜΟΝΟ για τον Μάριο, τον Μαριούλη σου τον γλυκό! 

Αυτά, τα χαριτωμένα, έχουμε στο σπίτι. Βέβαια, παρ΄όλα τα καθημερινά προβληματάκια που φέραμε στο σπίτι του Γιάννη και της Σόφης, νιώθω σαν στο σπίτι μου. Ο καιρός περνά γρήγορα κι έτσι θα γλιτώσουμε, πιστεύω, τα εγκεφαλικά. Στο θέατρο πάλι όλα καλά κι όλα ωραία. Η πρεμιέρα έγινε και συνεχίζουμε με παραστάσεις που κυλούν γλυκά. Είναι πολύ ευτυχής συγκυρία, αυτή η συνεργασία για μένα! Περνάω απίθανα! Ό,τι φανταζόμουν πως είναι το θέατρο, το ζω τώρα για πρώτη ίσως φορά. Οι συνάδελφοι όλοι εκλεκτοί, δεν ξέρω αν βγαίνει στην σκηνή αλλά στα παρασκήνια περνάμε όμορφα. Οι συνεργάτες όλοι απίθανοι. Ο δε σκηνοθέτης, η χαρά του ηθοποιού! Όχι που τον αγαπώ, αλλά είναι σπάνιος και μοναδικός. Αρκετοί, δικοί μου άνθρωποι, είδαν την παράσταση και τους άρεσε. Στην πρεμιέρα ήρθε και ο καλός μου... μεγάλη συγκίνηση. Τι καλή που είσαι αγάπη μου, κι εσύ αγάπη μου που με στηρίζεις........ και άλλες αβρότητες. Ήρθαν επίσης αδερφή και γαμπρούλης, που πολύ συγκινήθηκαν κι άλλο τόσο με συγκίνησαν.

Μεγάλο δώρο να ευχαριστιέσαι την δουλειά σου, την ζωή σου, την κάθε σου μέρα! Δεν ξέρω ποιον να πρωτοευχαριστήσω για την καλή μου τύχη. Αλλά είμαι τόσο ευτυχής, που οι ευχαριστίες μου βρίσκουν τους αποδέκτες τους, χωρίς κόπο και πολλά λόγια! Είμαι πολύ χαρούμενη που όταν επιστρέφω εδώ, εν τάχει να διαβάσω ή να αφήσω κάποιο σχόλιο, σας νιώθω σαν να μην πέρασε ούτε μέρα που επικοινωνούσαμε συχνά. Αυτό βέβαια, που είμαι στης χαράς το κλαρί, με ανησυχεί ελαφρώς. Πότε θα προσγειωθώ απότομα άραγε; Σας γλυκοφιλώ.

Ειρήνη

ΥΓ= Η φωτογραφία, είναι από την φωτογράφηση που κάναμε για την παράσταση. Εγώ, είμαι αυτή η λυγερόκορμη όρθια, δεύτερη από δεξιά. Όποια θέλει τα μυστικά μου, για μια ζηλευτή σιλουέτα, να της στείλω mail! Όποια όμως γνωρίζει, πως τα κάνει κανείς πράξη, ας  μου στείλει επειγόντως mail!

40 σχόλια:

  1. Eιρηνη μου καλησπερα!
    Εισαι πολυ ομορφη και η φωτογραφια της παραστασης ειναι υπεροχη!
    Ειμαι σιγουρη πως πατε πολυ καλα!
    Οσο για την καθημερινοτητα σου ειναι απολαυστικοτατη!
    Φιλακια πολλα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σ΄ευχαριστώ Κική μου! Οι φωτογραφίες είναι όλες όμορφες, πράγματι και η φωτογράφηση ήταν απολαυστική αν εξαιρέσεις το κρύο που έκανε. Καλά πάμε προς το παρόν και ελπίζουμε σε καλύτερα :)) Να είσαι καλά και πάλι χρόνια σου πολλά, γλυκιά μου! Φιλάκια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλησπέρα Ειρήνη...
    Χαίρομαι που (σ΄ακούω) τόσο χαρούμενη, γεμάτη ενέργεια κι εύχομαι να μην προσγειωθείς ποτέ από "της χαράς το κλαρί".._Μ΄αποτέλειωσες μ΄αυτό!_
    Καλή συνέχεια στην παράσταση και καλό μήνα σου εύχομαι!
    Φιλιά...
    **Αννιώ**

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σ΄ευχαριστώ πολύ Αννιώ μου! Ελπίζω κι εγώ, να μην προσγειωθώ, γιατί θα σκάσω σαν καρπούζι :))))) Καλό μήνα και σε σένα εύχομαι!!! Πολλά πολλά φιλιά!

      Διαγραφή
  4. Χαιρομαι που διαβαζω οτι πανε ολα καλα! Ο Μαριος με πεθαινει! Η αδερφη μου ειναι 5 χρονια μικροτερη και οταν ημασταν μικρα ζουσαμε σκηνες απειρου καλλους σαν αυτες που περιγραφεις. (Τον καταλαβαινω απολυτα δηλαδη χαχαχα, νιωθει να απειλειται!)

    Συνεχισε να περνας ομορφα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και η δική μου αδερφή είναι 5 χρόνια μικρότερη μου, αλλά που να τολμήσω να εκδηλώσω την ζήλια μου! Η μάνα μου με έχρισε υπεύθυνη κι εγώ το έπαιζα μαμά της! Σ΄ευχαριστώ Εύη μου! Πολλά φιλάκια!

      Διαγραφή
  5. Χαίρομαι που περνάς τόσο καλά... και σου εύχομαι να περνάς ακόμα καλύτερα!!
    Καλό μήνα
    Φιλάκια
    Νεφέλη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σ΄ευχαριστώ πολύ Νεφέλη μου! Καλό μήνα, σου εύχομαι! Φιλάκια!

      Διαγραφή
  6. Πάντα να ευχαριστιέσαι τα δώρα που απολαμβάνεις τώρα και να μην προσγειωθείς ποτέ! Καλό μήνα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να είσαι καλά, γλυκιά μου! Σ΄ευχαριστώ και καλό μήνα! Φιλάκια!

      Διαγραφή
  7. Ομορφιά μου, αυτή η φωτογραφία είναι απίστευτη! Μήπως να την..δανειζόμουν;; Αλλά τι να έγραφα από κάτω;; Δεν ξέρω περαιτέρω στοιχεία για τους ανθρώπους, ως φωτογραφία όμως...φανταστική! Άμα θες, πες μου αν μπορώ να την αναρτήσω κάποια μέρα, που να μου κολλάει με κάτι θεματικώς. Πολλά φιλιά στον γλυκό μου τον Λιανοκλάδη, είναι αυτός μια μαφία, ίδιος η μαμά! Χαχα! Φιλιά στα μωρά σας και στο Σοφάκι και καλή συνέχεια! Μάκια και καλό μήνα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Οι άνθρωποι της φωτογραφίας είναι πρόσφυγες και συγκεκριμένα Μικρασιάτες. Δεν νομίζω να υπάρχει πρόβλημα να την δανειστείς, άλλωστε τριγυρίζει στο διαδύκτιο σε δελτία τύπου κλπ. Χαίρομαι πολύ, που σου άρεσε Πέτρα μου! Πολλά γλυκά φιλιά και ευχές για καλό μήνα από σύσσωμο το Λιανοκλαδέικο!!!!




      Διαγραφή
  8. Η φωτογραφία της παράστασης καταπληκτική, εσύ επίσης και χάρηκα απίστευτα που είσαι τόσο χαρούμενη και γεμάτη!
    Ο Μάριος άπαιχτος , νομίζω ότι του κάνει καλό που συμβιώνει αυτό το διάστημα με το ξαδερφάκι!
    Φιλιά πολλά Ειρηνάκι μου και χαίρομαι που δεν σε χάσαμε τελείως :)))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χαίρομαι που σου άρεσε η φωτογραφία μας Αριστάκι μου! Δεν ξέρω αν κάνει καλό, στο μωρό, η συμβίωση με τον Μάριο τον τρομερό :))))) Φιλάκια γλυκιά μου κι εγώ χαίρομαι που σας έχω εδώ!!!

      Διαγραφή
  9. φυσικά και είσαι περήφανη μόνο για τον Μάριο!Αμέσως ,σηκωθηκε ενα μωρο όρθιο και ένιωσες περηφανη!!!!Σιγά τι έκανε!Ο Μάριος ευτυχώς ξέρει πως να χρησιμοποιει τις λέξεις χαχχα
    τωρα δεν ειναι κολακεία ,διαφορετικα δε θα μιλούσα ,αλλά τα παραλές για την εμφάνισή σου! Εγω περίμενα ,ετσι που μας τα παρουσίαζες ,να μη φαίνεται η θάλασσα πίσω σας!Μια χαρά σε βλέπω ,άντε τωρα που ξεκινησα κι εγω δίαιτα να χάσουμε μαζί ολίγα ! Μπράβο στο φωτογράφο ,πολύ όμορφη και νοσταλγική φωτό!
    καλή συνέχεια σε όλους σας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χαχαχαχα είδες πόσο εύκολα γίνομαι περήφανη; Μωρέ, τόσο που χρησιμοποιεί τις λέξεις, είμαστε με τα ντεπόν από τον πονοκέφαλο :)))))) Όσο για την θάλασσα, την βλέπεις διότι στάθηκα 3/4!!!!! Αλλιώς θα σου ΄λεγα αν είχες ορατότητα!!!! Να χάσουμε ολίγα, Νάσια μου και μια λαμπάδα στο μπόι σου! Σ΄ευχαριστώ πολύ πολύ!!!! Φιλάκια!

      Διαγραφή
  10. Μια χαρά είσαι εκεί στης χαράς το κλαρί κι εκεί να παραμείνεις, χαρούμενη κι ευτυχισμένη!
    Χάρηκα πολύ με τα νέα σου και η φωτογραφία μου πήρε τα μυαλά....
    Πάω στοίχημα πως είναι καταπληκτική παράσταση!!
    Καλό μήνα και καλή συνέχεια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να είσαι καλά Μαρία μου! Η παράσταση, για μένα, είναι υπέροχη! Την ευχαριστιέμαι πολύ! Σ΄ευχαριστώωωω! Καλό μήνα, πολλά φιλάκια!

      Διαγραφή
  11. καλό μήνα Ειρηνάκι!! Μια κούκλα είσαι στη φωτο!!! πολλα φιλιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλό μήνα Ελπίδα μου! Σ΄ευχαριστώ πολύ!!! Πολλά γλυκά φιλιά!

      Διαγραφή
  12. Καλό Μήνα Ειρήνη μου! Όπως πάντα απόλαυσα τους διαλόγους σου με τον Μάριο! Πολύ μου άρεσε η φωτογραφία σας!Να περνάς καλά όπως τώρα και καλή συνέχεια στην παράσταση!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλό μήνα Λίλια μου! Χαίρομαι που σου άρεσε η φωτογραφία!!! Οι διάλογοι με τον Μάριο είναι απολαυστικοί... καταγεγραμμένοι :)))))) Σ΄ευχαριστώ πολύ, να περνάς όμορφα κι εσύ! Φιλάκια!

      Διαγραφή
  13. Τι κρίμα που δεν μπορούμε να σε απολαύσουμε κι εμείς στην παράσταση!!!!! Εύχομαι να είσαι πάντα χαρούμενη σε ότι κάνεις λιγερόκορμη!!!!!!
    Πολλά φιλιά και καλό μήνα!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κι εμένα πολύ θα με τιμούσε και θα με ευχαριστούσε να βλέπατε την παράσταση Σιλένα μου!!! Σ΄ευχαριστώ πολύ!!! Καλό μήνα και πολλά φιλάκια!

      Διαγραφή
  14. Ειρηνάκι μου είσαι τόσο χαρούμενη και το χαίρομαι μαζί σου ,γιατί κάνεις αυτό που αγαπάς , με τους δικούς σου παρέα.
    Καλό μήνα και η ζωή σου να κυλά έτσι γλυκά και ονειρεμένα .
    Σε μοσχοφιλώ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σ΄ευχαριστώ πολύ Νικόλ μου! Καλό μήνα γλυκιά μου, όλα καλά και για σένα εύχομαι!!! Σε φιλώ!

      Διαγραφή
  15. Είσαι πολύ τυχερή που κάνεις τη δουλειά που αγαπάς αγαπητή λιγερόκορμη και σε στηρίζουν και οι δικοί σου άνθρωποι !! Πάντα να έχεις επιτυχίες και σ ευχαριστούμε που δεν μας ξεχνάς !!! Η φωτό πολύ ατμοσφαιρική !!! Καλό μήνα και πολλά φιλιά !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τυχερή νιώθω κι εγώ Ράνια μου! Εγώ ευχαριστώ που είσαστε εδώ, πολύτιμοι συνοδοιπόροι!!!! Να είσαι καλά γλυκό κορίτσι!!! Καλό μήνα και φιλάκια!

      Διαγραφή
  16. Τι ωραια νεα! Για το θεατρο εννοω οχι για τον μικρο! Παντα τετοια κοριτσι μου παντα επιτυχιες αλλα κυριως να χαιρεσαι αυτο που κανεις! Καλημερα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χαχαχαχα καλά τα νέα από το θέατρο Μαρία μου, όντως, σε αντίθεση με τον Μάριο που σιγοψήνεται!!!! Σ΄ ευχαριστώ πολύ κοριτσάκι!!! Φιλάκιαααααα!

      Διαγραφή
  17. Έχεις πάρει το σοβαρό σου στη φώτο και τρόμαξα να σε γνωρίσω:)))) Αρχόντισσα και λυγερόκορμη όπως η ίδια το είπες. Μεσογειακό ταμπεραμέντο, ίδια η Μόνικα Μπελούτσι!!!!
    Χα χα χα
    Ειρηνάκι μου πόσο υπέροχο είναι να ακούς για ανθρώπους που έχουν επάγγελμα αυτό που αγαπούν!!! Σου εύχομαι να είσαι πάντα έτσι γεμάτη και πάνω στο κλαδί:)))
    Όσο για το Μάριο τι να κάνει κι αυτή η ψυχή, το οιδιπόδειο βλεπεις:)))) δως του μεγαλο φιλι απο ολες τις αναγωνστριες σου!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χαχαχαχαχαχαχαχα βρε πόσο χιούμορ διαθέτεις.... Μόνικα Πέρασεκαιδενακούμπησε Μπελούτσι!!! Να είσαι καλά Δήμητρα μου! Σ΄ευχαριστούμε και ανταποδίδουμε πολλά φιλιά!

      Διαγραφή
  18. Μαφία σκέτη ο πιτσιρίκος σου παίρνει αυτό που θέλει με το γάντι!
    Να μου τον φιλήσεις!
    Η φωτογραφία είναι καταπληκτική μου άρεσε πάρα πολύ και βγάζει κάτι πολύ θετικό!
    Χαίρομαι τόσο που περνάτε όμορφα γιατί είναι πάρα πολύ σημαντικό έχεις δίκιο!
    Είναι πολύ όμορφο συναίσθημα να πηγαίνεις στην δουλειά σου με χαρά!
    Πολλά πολλά φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Άστα να πάνε Έλενα μου....θα σου τον φιλήσω :))) Χαίρομαι που σου άρεσε η φωτογραφία! Να είσαι καλά κοριτσάκι μου! Πολλά γλυκά φιλιά!!!

      Διαγραφή
  19. Γιατί να προσγειωθείς αγάπη μου, τι πιο ωραίο να περνάς τη μέρα σου κάνοντας αυτά που αγαπάς!
    Η παραγωγή σας φαίνεται εξαιρετική.... άντε το ΔΗΠΕΘΕΚ δεν σας έκανε καμιά πρόταση για το καλοκαίρι?
    Φιλιά στον Μάριο.... κατά βάθος αγαπάει τον ξαδερφούλη του. Απλώς θέλει το χρόνο του για να το καταλάβει!!!!
    Φιλάκια και χειροκροτήματα!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να είσαι καλά Χριστίνα μου! Στο ΚΘΒΕ είμαστε. Η παράσταση ήταν προγραμματισμένη ως 13/4 αλλά πήραμε παράταση εώς 4/5. Για καλοκαίρι τίποτα ακόμη :))) Φιλάκια πολλά πολλά!!!

      Διαγραφή
  20. Είχα καιρό να μπω στα μπλογκς και ευτυχής συγκυρία οτι σήμερα που τ αποφάσισα έπεσα σε νέα σου ανάρτηση.
    Ορτσα τα πανιά Ειρηνάκι!!!Γιατί κάνεις καλέ θέμα για τον αέρα που σε φούσκωσε;ξέρεις πόσες μας ζηλεύουν τις ζουμερές;;;χαχαχαχα (κι εμείς αυτές)
    Χαίρομαι που απολαμβάνεις την κάθε σου στιγμή και είμαι σίγουρη οτι είναι όπως μας τα μεταφέρεις,για τον καημενουλη το Μάριο,δε θα τόλεγα...υποφέρει ο έρμος. Απο μονος κυρίαρχος του παιχνιδιού βρέθηκε με αντίζηλο. Υπομονή
    Φιλάκια πολλά Bellucci μου ,Καλή συνέχεια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χαχαχαχααα Μπελούτσι της κακιάς ώρας!!! Ο Μάριος υποφέρει το πουλάκι μου, αλλά κι εμάς μας χορεύει στο ταψί :)))) Να είσαι καλά Χαρά μου, σε φιλώ γλυκά!!!!

      Διαγραφή
  21. Και γιατί να κατέβεις από το κλαρί της χαράς ;;;;;εκεί να μείνες
    (μου άρεσε πολύ η φράση και μάλλον θα την χρησιμοποιώ κι εγώ).
    είναι τόσο όμορφο να κάνεις κάτι που σου αρέσει... βγαίνει η χαρά από μέσα σου και κάνει χαρούμενους και τους γύρω σου. ετσι να συνεχίσεις.....
    ο μικρούλης σου Μάριος ξέρει να διεκδικεί τα δικαιώματα του με διπλωματία . να τον χαίρεσαι.
    Καλό σ/κ
    Φιλιά
    Μαρία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χαχαχαχα να την χρησιμοποιείς Μαρία μου! Σ΄ευχαριστώ πολύ! Καλό σ/κ και πολλά φιλάκια!!!

      Διαγραφή