Τετάρτη 3 Σεπτεμβρίου 2014

Χρόνια πολλά ψυχούλα μου!

Αγόρι μου
Σαν σήμερα, πριν από τέσσερα χρόνια, ήρθες στη ζωή. Ήταν πρωί, όταν με έπιασαν οι πόνοι. Ο μπαμπάς, δούλευε σε μεγάλη απόσταση, από το σπίτι. Στο νοσοκομείο με πήγε ο νονός και ο μπαμπάς έτρεξε το συντομότερο, κοντά μας. Γεννήθηκες με γέννα φυσιολογική, δίχως αναισθησία. (Φοβάμαι οτιδήποτε παρεμβαίνει στο φυσικό, συγχώρα με αν ταλαιπωρήθηκες παραπάνω.) Σε θήλασα από την πρώτη στιγμή ως και τα δυόμιση χρόνια σου. Δεν άφηνα τις νοσοκόμες από τα μάτια μου, στο νοσοκομείο, τις ακολουθούσα σαν σκύλα που φοβάται μην της πάρουν το κουτάβι. Κανείς δεν ήξερε να σε πιάσει όπως εγώ, να σε μπανιάρει, να σε χαϊδέψει. Κοιμόσουν επάνω μου μέχρι εννέα μηνών. Δεν σε αποχωρίστηκα ποτέ, για να πάω οπουδήποτε, ως τα δυόμιση σου χρόνια. Παίζαμε μαζί, ήμασταν αυτοκόλλητοι και μάθαμε πολλά ο ένας για τον άλλον. Ό,τι έκανα και κάνω για σένα, μην τα πάρεις προσωπικά, μήτε υποχρέωση να μ΄έχεις. Εμένα έχουν αποδέκτη. Ο τρόπος που σε μεγαλώνω είναι αυτός που, πίστεψα, θα σε κάνει γερό κι ευτυχισμένο. Σε θήλασα γιατί είχα διαβάσει, πόσο καλό θα έκανε στον οργανισμό σου και δεν θα άντεχα να σε χάσω όπως η μαμά μου, τον Δημήτρη μας. Σαν ασπίδα θεώρησα το γάλα μου, για έναν επερχόμενο παιδικό καρκίνο, για όποια αρρώστια. Σε αγκάλιασα, σε έπνιξα στα φιλιά και στα χάδια, σε κοίμιζα στο σώμα μου για να νιώσεις ασφάλεια και αγάπη, πολλή αγάπη. Για να έχεις για πάντα, σε όλη σου την ζωή, για σένα και για τους ανθρώπους γύρω σου! Να σκάσεις από αγάπη και να μην την αποζητήσεις σε λάθος συνήθειες, σε λάθος σχέσεις, σε λάθος επιλογές. 'Ετσι το ένιωσα εγώ. Για μένα και πάλι. Γιατί δεν θα άντεχα να είσαι δυστυχισμένος. Η μαμά δεν είναι αγία, τα γένια της ευλογάει πουλί μου. Ο μεγάλος φόβος, που με στοίχιωνε και με έπνιγε, ήταν μην έρθεις και μου φύγεις. Τρέλα με έπιανε στην σκέψη... Για να μην σε χάσω σε ατσάλωνα, με τρόπους για τους οποίους κατηγορήθηκα και θεωρήθηκα απλά, υστέρω. Μα να ξέρεις, σ΄αγαπάω και θέλω δυο μόνο πράγματα για σένα γιαβρί μου, να είσαι γερός στην ψυχή και στο σώμα. Αυτό θα ήθελα και για όλα τα παιδιά. Όλα τ΄ άλλα, από κει και πέρα, είναι τόσο εύκολα. Βαθιά μέσα μου πιστεύω πως το να είσαι μαμά, είναι μια πράξη πολιτική. Για σκέψου λέει, να μεγάλωναν όλοι οι άνθρωποι με περίσσευμα αγάπης, πόσο καλύτερος θα ήταν ο κόσμος; Θα μπορούσα να σε φανταστώ χωρίς πλούτη, χωρίς πτυχία, χωρίς επιτυχίες, αλλά με τίποτα άνθρωπο στεγνό από συναισθήματα και πίστη στον εαυτό του, πίστη στον άνθρωπο. Ουφφφ είναι μεγάλη κουβέντα αυτή  αγόρι μου... Και εντέλει, θα σου πω το κλισέ όλων των μαμάδων: "...για το καλό σου παιδάκι μου"! Οι προθέσεις μου είναι οι καλύτερες, για τα αποτελέσματα θα απολογηθώ κάποτε, αν προλάβω...  Για σήμερα θα σου δώσω, από την ψυχή μου βαθιά, ευχές για μια ζωή ευτυχισμένη καμάρι μου. Να είσαι γερός, δίκαιος και μεγαλόψυχος!
Χρόνια πολλά Μάριε μου.
Η μαμά



Η φωτογραφία είναι από την πρώτη μας έξοδο. Πηγαίναμε συχνά, στο γνωστό κατάστημα, μιας και είχε χώρο όπου μπορούσα να σου αλλάξω πάνα ή να φας δίχως να μας κοιτούν σαν εξωγήινους! Δεν έχω βγει πιο φωτεινή, ποτέ σε φωτογραφία, ούτε καν σ΄ αυτές του γάμου μας με τον μπαμπά, που ήμασταν πανευτυχείς. Αλλά ξέρεις, ήταν η πρώτη φορά που σε έβγαζα στον κόσμο μας, αγάπη μου. Εσύ πάλι, λίγο μουτρωμένος, υπονοείς κάτι; Δεν σε κρατάει καλά η μανούλα;;;;

67 σχόλια:

  1. Να τον χαίρεστε και να τον καμαρώνετε πάντα γερό και γελαστό και γεμάτο μέσα κι έξω από αγάπη !!!

    Να 'ξερες πόσο ταυτίζομαι με τις σκέψεις σου !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σ΄ευχαριστώ πολύ Αγγελική μου, να χαίρεσαι κι εσύ τα αγόρια σου!!! Χαίρομαι ιδιαιτέρως, που ταυτίζονται οι σκέψεις μας :))) Σε φιλώ!!!

      Διαγραφή
  2. Πόσο βαθιά συγκινητικό κι αληθινό Ειρηνακι μου!! Πόσο πολύ σε νιώθω!! Να χαιρεσαι το Μαριούλη σου!! Να γεμίζει με φως και αγαπη τη ζωή σας.. Πολύχρονος και γερος σαν τα ψηλά βουνά!! πολλα πολλα φιλια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σ΄ευχαριστώ πολύ Ελπίδα μου!!! Χαίρομαι τόσο, που με νιώθεις :))) Να χαίρεσαι κι εσύ τον Νικόλα σου!!! Φιλάκια πολλά!!!

      Διαγραφή
  3. Βρε κι ο Μάριος Σεπτεμβριανός. Χιλιόχρονος!!! Ε πως να μη σε λέει κουκλάρα του. Δεν ξέρω αν θα σε βοηθήσω λίγο αλλά και ο θείος μου είχε χάσει ένα παιδάκι από καρκίνο αλλά κανένα άλλο του παιδί ούτε εγγόνι ούτε ανήψι νόσησε. Να τον αγαπάς τον πιτσιρικά σου αλλά άσε αυτό το παλιόπραμα στην άκρη, δεν χρειάζεται να σε δηλητηριάζει. Αυτό με τον θηλασμό πολύ με απασχολεί. Οι γνώμες διίστανται. Άλλοι λένε πως 6 μήνες είναι αρκετοί και πως μετά το γάλα κάνει ζημιά στο παιδί άλλοι λένε δεν παίζει ρόλο. Ρηνάκι τα παιδιά θέλουν μόνο αγάπη. Οι δικοί μου γονείς όταν μιλούν για αγάπη αναφέρονται συνήθως στα έξοδα που έκαναν για τις σπουδές μου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σ΄ευχαριστώ πολύ Χριστίνα μου!!! Έχεις δίκιο αυτές οι σκέψεις μόνο κακό μου κάνουν, το παλεύω :))) Πράγματι μετά τον έκτο μήνα, μην σου πω και από την πρώτη ώρα, ο θηλασμός κάνει μεγάλη ζημιά... στις γαλακτοβιομηχανίες!!! Η κάθε μαμά κάνει ότι θέλει και ότι μπορεί για το παιδάκι της, αυτή ξέρει. Αλλά δεν θα μας ταίζουν και χόρτο!!! Χιλιάδες χρόνια ο άνθρωπος, όπως και κάθε θηλαστικό, τρέφονταν από την μάνα του!!! Καλά που μας βρήκαν τις φόρμουλες και σωθήκαμε...Όσο για τους γονείς, υπάρχει μια τάση στην Ελλάδα, να συνδέουν την αγάπη με τα υλικά αγαθά που προσφέρουν στα παιδιά τους :))) Δεν είσαι η μόνη, μα δεν φταίνε κι αυτοί, οι καημένοι έτσι έμαθαν! Σε φιλώ!

      Διαγραφή
  4. Χρόνια του πολλά του γιόκα σου με υγεία και να ζήσει σαν τα ψηλά βουνά !!!! Από Αγάπη δεν έπαθε ποτέ κανείς κάτι !!!!!!!!
    Σε φιλώ !!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σ΄ευχαριστώ πολύ Ράνια μου!!! Σοφή η κουβέντα σου :))) Σε φιλώ!!!

      Διαγραφή
  5. Πολύχρονος και χαμογελαστός! Απολαυστικη αφήγηση, να τον χαίρεστε και να σας χαίρεται!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σ΄ ευχαριστώ πολύ Αριάδνη μου!!! Ό,τι επιθυμείς κι εσύ, από την καρδιά μου, κοριτσάκι :))) Σε φιλώ!!!

      Διαγραφή
  6. να τα εκατοστήσει εκπληρώνοντας όλα τα όνειρά του!!!!!!(....και όνειρά σου !χαχαχα)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σ΄ ευχαριστώ πολύ Νάσια μου!!! Να χαίρεσαι κι εσύ τα αστέρια σου :))) Σε φιλώ!!!

      Διαγραφή
  7. Εγώ πάλι πριν 5 χρόνια, στις 2 Σεπτεμβρίου, υποδέχθηκα τον Λευτεράκο μου! (1 χρόνος και 1 μέρα διαφορά!!)
    Να τα εκατοστίσουν τα αγόρια μας. Να είναι πάνω από όλα γερά.
    Χριστιάνα από Θεσσαλονίκη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να σαι καλά Χριστιάνα μου!!! Να τους χαιρόμαστε :))) Σ΄ ευχαριστώ για την επίσκεψη!!! Πολλά φιλιά!!!

      Διαγραφή
  8. Να σου ζήσει ο κούκλαρος Ειρήνη!!! Χιλιόχρονος, καλότυχος και πάντα με υγεία!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστώ πολύ γλυκιά μου!!! Ό,τι καλύτερο και για σένα εύχομαι, Αλεξάνδρα!!! Σε φιλώ!!!

      Διαγραφή
  9. Να τον χαίρεσαι τον κούκλο σου! Πολύ γλυκεια ανάρτηση!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σ΄ ευχαριστώ πολύ Χριστίνα μου!!! Η ώρα η καλή και ότι αγαπάς :)))) Σε φιλώ!!!

      Διαγραφή
  10. Να σου ζήσει και να τον χαίρεσαι :D
    Μόλις βρήκα το μπλογκ σου κι εχω ξετρελαθει!
    Πολλα πολλα φιλακια <3

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλώς ήρθες :)))) Σ΄ευχαριστώ πολύ για τις ευχές και τα καλά σου λόγια!!! Φιλάκια πολλά!!!

      Διαγραφή
  11. Μανούλα με Μ κεφαλαίο Ειρήνη μου, ξεχείλισε η αγάπη σου απο το κείμενό σου, μακάρι όλα τα παιδιά του κόσμου να εισπράττουν αγάπη, αφοσίωση, στοργή και φροντίδα απο τη μητέρα τους....σίγουρα ο κόσμος μας θα είναι καλύτερος και οι άνθρωποι ευτυχείς και ισοροπημένοι.....Να τον χαίρεσαι το γιόκα σου, γερός, ευτυχισμένος και καλότυχος όλη του τη ζωή...!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σ΄ ευχαριστώ τόσο, για τις γλυκές κουβέντες σου, Κλαυδία μου!!! Από καρδιάς, σου εύχομαι, ό,τι αγαπάς!!! Σε φιλώ!!!

      Διαγραφή
  12. Να τον χαίρεσαι Ειρήνη μου τον γιόκα σου και να τον δείς όπως πραγματικά επιθυμείς! Να είναι γερός, ευτυχισμένος και τυχερός στη ζωή του!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σ΄ευχαριστώ πολύ Κωνσταντίνα μου!!! Να χαίρεσαι κι εσύ τα αγόρια σου :))) Πολλά πολλά φιλιά!!!

      Διαγραφή
  13. Τι τρυφερή ανάρτηση -ξεχειλίζει από την αγάπη σου !!!!!!
    Ειρήνη μου , ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ στον γλυκούλιη σου !!!! Να είναι καλότυχος κι ευτυχισμένος !!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να ΄σαι καλά Νίκη μου, σ΄ευχαριστώ πολύ!!! Ό,τι επιθυμείς κι εσύ γλυκιά μου!!! Σε φιλώ!

      Διαγραφή
  14. Mεγάλωσε το αγόρι μου!!! Σαν χθες μου φαινεται που μπήκα στο νοσοκομείο και ειδα ένα γλυκό και προβληματιαμένο μουτράκι, με ένα τσιρότο στο χεράκι! Το ζουζούνι αυτό το λάτρεψα από την πρωτη ματιά, ήταν η προέκταση της μοναδικής αδερφής μου... Όχι, δεν φοβήθηκα ότι τωρα θα με αγαπάει λιγότερο!!! Αντιθέτως πιστεψα ότι αυτό το παιδί τωρα θα έχει διπλή αγάπη! Ήταν στιγμές που μου φαινόταν λιγο υπερβολικές οι σκέψεις σου, οι πράξεις σου... δεν φοβόμουν να στο πω, όλοι έχουμε τον δικό μας τρόπο να βλέπουμε τα πράγματα! Τωρα όμως, εδω και 15 μήνες ξέρω... Σας αγαπώ και τους δύο πολύ!!! Χρόνια πολλά στο Mαριούκο μου και πολλά γλυκά φιλάκια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αδερφούλα τι ωραία που μας τα έγραψες!!!!!! Μην με ξανατηλεφωνήσεις, να τα γράφεις, είναι πιο συγκινητικά :)))) Εμείς να δεις πως σας αγαπάμε!!!! Επίσης μας λείπετε πολύ!!!! Φιλάκια στα δυο ψηλά αγόρια σου!!! Άντε και για σένα ένα φιλάκι!!!

      Διαγραφή
  15. Η οθόνη μου πλημμύρισε ομορφιές!
    Ειρήνη μου να τον χαίρεσαι και να τον καμαρώσεις. Να γίνει ευτυχισμένος . Αυτό!
    Συγκινητική ανάρτηση . Ευλογημένος ο Μάριος που έχει τόση αγάπη!
    Φιλιά!

    ΥΓ: Θέλω ανάρτηση με ατάκες του περί γενεθλίων. Είμαι σίγουρη ότι θα λέει διάφορα όμορφα σήμερα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σ΄ευχαριστώ πολύ πολύ Αριστέα μου!!! Κι εσύ, ό,τι αγαπάς κοριτσάκι!!! Χαχαχα τον έχεις καταλάβει καλά τον φίλο σου πια, πολλά μας τα ΄πε και στα γενέθλια :)))) Σε φιλώ γλυκά!!!

      Διαγραφή
  16. Να σου ζήσει και να ζήσει μια χαρούμενη, γεμάτη ζωή, όπως την ονειρεύεται!
    Σημειώνω τα λόγια σου: η ανατροφή ενός παιδιού είναι πράξη πολιτική!
    Όσο για τα σωστά και τα λάθη: λάθη σίγουρα θα κάνει μια μαμά, όσο κι αν αγαπάει, κι αν προσέχει, κι αν ενημερώνεται. Αλλά θα 'ναι λάθη που δεν θα καταστρέψουν, που δεν θα δημιουργήσουν απωθημένα, το κυριότερο, δεν θα αναιρέσουν την αγάπη!
    Όλες οι επιθυμίες σου, ευχές μου!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σ΄ευχαριστώ πολύ γλυκιά μου!!! Κι εσύ ό,τι επιθυμείς, σου εύχομαι ολόψυχα!!!

      Διαγραφή
  17. Χρονια πολλα, χρονια τυχερα, χρονια με υγεια και χαρες ευχομαι για το αστερι σου!!!
    Εισαι πολυ γλυκια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σ' ευχαριστώ τόσο πολύ Χρυσαυγή μου :))) Και για σένα, τα καλύτερα εύχομαι!!! Σε φιλώ!!!

      Διαγραφή
  18. Ειρήνη μου πολύχρονος να είναι ο Μάριος, με υγεία, χαρά και να πραγματοποιηθούν τα όνειρά του!!!
    Να τον χαιρόσαστε!!
    Φιλάκια!!:)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σ΄ευχαριστώ πολύ Στέλλα μου!!! Κι εσύ ό,τι επιθυμείς γλυκιά μου!!! Φιλάκια πολλά!!!

      Διαγραφή
  19. Κούκλα μου, Ειρήνη μου, πόσες ευχές θέλω να σου δώσω για σένα και το καμάρι σου! Να πραγματοποιηθούν όλα σας τα όνειρα και να εσύ να είσαι πάντα καλά για να μπορείς να τον καμαρώνεις όπως επιθυμείς!
    Φιλιά πολλά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Λίλια μου σ΄ευχαριστώ για όλα!!!! Κι εσύ ό,τι αγαπάς κοριτσάκι μου!!! Σε φιλώ γλυκά!!!

      Διαγραφή
  20. Να τον χαίρεστε!

    Αυτό το απίθανο παιδί, το δικός παιδί, έχει τους γονείς που του αξίζουν και σίγουρα ένα δρόμο λαμπρό, με εσάς φωτεινούς φάρους για την πορεία του.

    Σας φιλώ πολύ
    Ζ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τι όμορφα τα λόγια σου Ζαμπία μου!!! Να είσαι καλά, σ΄ευχαριστούμε!!! Σε φιλώ γλυκά!!!

      Διαγραφή
  21. Ειρήνη μου να τον χαίρεστε!
    Χρόνια του πολλά και να είναι πάντα γερός και τυχερός!
    Η ανάρτησή σου είναι τόσο συγκινητική!!
    Φιλιά πολλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σ΄ευχαριστούμε πολύ πολύ Μαρία μου!!! Κι εσύ, ό,τι επιθυμείς γλυκιά μου!!! Πολλά πολλά φιλιά!!!

      Διαγραφή
  22. Αχαχαχα! Όλα καλά τρελή μάνα, αλλά ότι το παιδί σου θα είχε γενέθλια την ίδια ημέρα με το....ΠΑΣΟΚ, ούτε που το είχες προβλέψει!!!!!!!!! Όοοοοοοοολες τις ευχές του κόσμου για τον Λιανοκλάδη της ζωής σου καμάρι μου! Λατρεύω Ει+Λι με τα μπούνια!! Άσε που είπες ΤΗΝ ατάκα του αιώνα: "το να είσαι μαμά, είναι μια πράξη πολιτική"...α! γι' αυτό τον γέννησες 3-του-Σεπτέμβρη-να-περνάς! Αχαχαχα! Μάκια πολλά :))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλά και όλα καλά δεν τα λες :)))) Κατ΄αρχάς γενέθλια έχουν οι ζωντανοί και όχι οι αποθαμένοι!!! Έπειτα πως να το προβλέψω καλέ, σάμπως και τα άλλα τα προέβλεψα;;; τις νευρώσεις μου σας ξομολογήθηκα :)))) Και ναι, ένας ο Λιανοκλάδης και ένα το σύνταγμα που μας παραχώρησε ο Οθωνάκος!!! Σ΄ευχαριστούμε πολύ για τις ευχές σου, γλυκιά μας Πέτρα!!!!!!! Σου στέλνουμε την αγάπη μας και τα φιλιά μας!!!!!!!

      Διαγραφή
  23. Ειρήνη μου να τον χαίρεσε!!! Να είναι πάντα γερός και δυνατός και με πολύ αγάπη!!! Φιλιά και στους δύο σας!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σ΄ευχαριστούμε πολύ Ελεάνα μου!!! Και για σένα ό,τι καλύτερο κοριτσάκι μου!!! Τα γλυκά φιλιά μας, σου στέλνουμε :))))

      Διαγραφή
  24. Μανούλα Ειρήνη μου της ψυχής σου τα λόγια διαβάζω και προσθέτω και εγώ τις ευχές μου για τον αγαπημένο σου Μάριο που γεννηθήκαμε την ίδια μέρα με πολλλάααα χρόνια διαφορά !!! Να είναι γερός στην ψυχή και στο σώμα , προσυπογράφω την ευχή της μάνας!!
    Φιλάκια γλυκά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χρόνια σου πολλά, με υγεία και χαρά, γλυκιά μου Νικόλ!!! Σ΄ευχαριστώ πολύ πολύ:))) Σε φιλώ γλυκά!!!

      Διαγραφή
  25. Να τον χαίρεσαι Ειρήνη μου! Εγώ φοβάμαι να πω τόσα λόγια αγάπης για τις δικές μου, θαρρείς και κάποιος θα με τιμωρήσει και θα μου πάρει αυτό που έχω. Χαίρομαι όμως που εσύ δεν είσαι έτσι! Υπέροχα όσα έγραψες! Σε φιλώ, να τον χαίρεσαι!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όλοι έχουμε τα ενοχικά μας κορίτσι μου!!! Εδώ γελάμε πολύ, που είναι ευλογία, και φτύνουμε τον κόρφο μας λέγοντας: "σε καλό να μας βγει, τόσο γέλιο" Πόσο ενοχικοί πια;;;; Τόσο όσο μας το εμφύσησαν.... Σ΄ευχαριστώ πολύ πολύ!!! Σε φιλώ γλυκά!!!

      Διαγραφή
  26. Γλυκιά μου μανούλα, να χαίρεσαι το γλυκό σου αγοράκι!!! Να είναι φωτεινοί όλοι οι δρόμοι που θα ανοίγονται μπροστά του κι εσύ πάντα να καμαρώνεις δίπλα του κοριτσάκι μου!!! Σας φιλώ και τους δύο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κική μου, σ΄ευχαριστώ πολύ πολύ, για τις υπέροχες ευχές σου!!! Να χαίρεσαι κι εσύ τον Βασιλάκο σου!!! Φιλάκια πολλά σας στέλνω, ζουμερό για τον μικρούλη :)))

      Διαγραφή
  27. Να τον χαίρεσαι!!! Γερός κι ευτυχισμένος να είναι πάντα!!!
    Καλέ βούρκωσα με τα λόγια σου!!!
    Καλό φθινόπωρο να έχουμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Να ΄σαι καλά Μαράκι μου!!! Σ΄ευχαριστώ πολύ, να χαίρεσαι κι εσύ τα μωρά σου :))) Καλό Φθινόπωρο καλό μου!!! Φιλάκια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Ειρήνη μου είσαι πολύ γλυκιά!! και συγκινήθηκα με τα λόγια
    αγάπης που έγραψες για το αγόρι σου και εγώ το πρώτο μου παιδί 2 Σεπτέμβρη το γέννησα [ειναι φαντάρος τώρα]και η ευχή μου η΄ταν πάντα να είναι γερά τα τα παιδιά μας στην ψυχή και στο σώμα.Εύχομαι ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ στο Μάριο να είναι ευτυχισμένοςκαι ολα του τα όνειρα να πραγματοποιηθούν.Να τον χαίρεσαι και να τον καμμαρώνεις είναι πολύ γλυκό παιδί και εσύ πολύ σωστή μητέρα,.ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΙΑ και στους δυό σας !!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μεταξία μου, να χαίρεσαι τον λεβέντη σου, να είναι γερός κι ευτυχισμένος!!!! Σ΄ευχαριστώ πολύ, για τα γλυκά σου λόγια και τις ευχές!!! Φιλάκια πολλά κι από ΄μας :)))

      Διαγραφή
  30. Να σας ζήσει ο Μάριος σας γλυκιά μου Ειρήνη!!!
    Τόσο ωραία λόγια μου έφεραν δάκρυα στα μάτια!
    Να είναι γερός και δυνατός με ευαίσθητη καρδούλα!!!!
    Πολλά φιλιά !!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σ΄ευχαριστώ πολύ πολύ, Ρένα μου!!! Κι εσύ, είπαμε, να παντρέψεις την εγγονούλα σου και να τους χαίρεσαι όλους :))) Σε φιλώ γλυκά!!!

      Διαγραφή
  31. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Αχχχχχ έχω λιώσει....!!!!!
    Τι ανάρτηση ήταν αυτή! Ευτυχισμένος ο Μάριος να έχει τόση αγάπη και τόση ζεστασιά από τη μαμά του! Θα μεγαλώσει μέσα σε όμορφα παιδικά χρόνια και θα έχει τις πιο σημαντικές αναμνήσεις!
    Να είστε καλά, και ο Μάριος να είναι γερος και δυνατος, αλλα και εσείς οι γονεις να έχετε υγεία, να τον χαίρεστε και να σας χαίρεται!
    Πάντα αγάπη και χάρες να έχετε στο σπίτι σας!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σ΄ευχαριστώ πολύ πολύ, Αναστασία μου!!! Όλα τα καλά και σε ΄σένα γλυκιά μου!!! Σε φιλώ πολύ!!!

      Διαγραφή
  33. Καθυστερημένα αλλά του ευχομαι παντοτινη υγεία, τύχη και χαρά να τον συντροφεύουν το Μαριούκο σου!!!!
    Αγάπη έχει τόση από σένα άλλωστε:)
    Ειρήνη η ανάρτησή σου είναι πολύ συγκινητική και γουστάρω που αυτοσαρκάζεσαι:). Είναι πολύ τυχερός ο γιόκας σου!!!! Θα γίνει σίγουρα ένας ευτυχισμένος και γεμάτος, ενήλικας, σύζυγος και πατέρας!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να είσαι καλά Δημητρύλα μου, να χαίρεσαι κι εσύ τα καμάρια σου!!! Με το καλό να γεννηθεί και το βαφτιστήρι :))) Σ΄ευχαριστώ πολύ για τα γλυκά σου λόγια!!! Σε φιλώ πολύ!!!

      Διαγραφή
  34. Πόσο με συγκίνησαν τα λόγια σου, καρδούλα μου...
    Χρόνια Πολλά στο μικρό σου αγόρι...
    Να τον χαίρεσαι και να τον καμαρώνεις...
    Πολλά γλυκά φιλιά♥
    **Αννιώ**

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να ΄σαι καλά Αννιώ μου, να χαίρεσαι κι εσύ την κορούλα σου!! Σε φιλώ γλυκά!!

      Διαγραφή
  35. Ειρήνη, κατασυγκινήθηκα με τις ευχές σου στο παιδάκι σου.
    Να σου ευχηθώ να είναι γερός στην ψυχή και στο σώμα και εσύ γερή και δυνατή δίπλα του να τον καμαρώνεις.
    Η αγάπη ξεχειλίζει στο κείμενο.
    Τα φιλιά μου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σ΄ ευχαριστώ πολύ, Άννα μου! Ό.τι ποθείς κι εσύ γλυκιά μου! Σε φιλώ!

      Διαγραφή