Κυριακή 22 Ιουνίου 2014

Το τερλίκι της μπέμπας

Όταν ήμουν μαθήτρια, σε περιόδους εξετάσεων, με έπιαναν οι μεγάλες προκοπές. Προκειμένου να αποφύγω το διάβασμα, κεντούσα μανιωδώς. Ήθελα να λουφάρω, αλλά με έπιανε και το ενοχικό μου. Έτσι άπραγη θα καθόμουν; Οπότε η χειροτεχνία έδινε κι έπαιρνε. Ομοίως έπαθα και ψες. Το σίδερο έχει μαζευτεί και καθώς κοιτούσα τα στοιβαγμένα ρούχα, με συνοπτικές διαδικασίες, έβγαλα την απόφαση. Θα πλέξω και τα τερλικάκια, να είναι έτοιμα. Άλλωστε επείγουν, σε τρεις μήνες θα τα δωρίσω. Ενώ που δεν έχουμε βρακί σιδερωμένο να φορέσουμε, είναι υπόθεση που δεν θέλει βιασύνες! Και να φανταστείς το σίδερο είναι από τις δουλειές που μου αρέσουν, αλλά η άρνηση έχει βαρέσει κόκκινο.


Τα έφτιαξα λευκά με ροζ την πατουσίτσα, το λουλούδι και το κουμπί. Λουλούδι είναι αυτό πάνω στο παπουτσάκι. Όχι το διευκρινίζω, γιατί μπορεί να το δει κανείς σαν πεταμένη τσιχλόφουσκα.


Παλιά μισούσα το ροζ. Ειδικά όταν έντυναν τα κοριτσάκια, σαν κουφέτα. Τελευταία όμως με έπιασε ένας έρωτας με το χρώμα αυτό... Μπεμπεκίζω στα γεράματα καθώς φαίνεται. Καλά δεν με παίρνει και για πολλά... Διότι αν ντυθώ στα ροζ θα είμαι σαν, τσουρουφλισμένος από τον ήλιο, ελέφαντας. Καμιά σαγιονάρα κι έξω από την πόρτα. Άντε και στο τσακίρ κέφι ένα κλάμερ. 


Άντε να έρθει η ευλογημένη ώρα να αρχίσω καμιά πρόβα γιατί το βλέπω, έχω αρχίσει να λαλάω.


Και οι φωτογραφίες, εεε; Αριστούργημα.... Απ΄ όσα blogs επισκέπτομαι, αναρτώ μακράν τις χειρότερες φωτογραφίες! Και δεν το λέω για να περιαυτολογήσω, αλλά αδικώ και το τερλίκι! Ω ποία κατάντια!
Σας γλυκοφιλώ
Ειρήνη



59 σχόλια:

  1. Τι λες τώρα!!! Τέλεια είναι τα πατουσίνια!!!! χαχχαχ σαν πεταμένη τσιχλόφουσκα δεν φαίνονται πάντως τα λουλουδάκια...σε αδικείς!!! Καλή Κυριακή!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σ΄ ευχαριστώ πολύ Αλεξάνδρα μου! Από κοντά φαίνονται λουλουδάκια, στις φωτογραφίες χάνουν κομματάκι :)))) Καλή ήταν η Κυριακή μας, άντε να έχουμε και καλή εβδομάδα :)) Σε φιλώ!

      Διαγραφή
  2. Φανταστικά όμορφα!!!
    Και οι φωτογραφίες σου μια χαρά είναι....αν θες κι έχεις όρεξη να ασχοληθείς υπάρχει κι αυτό http://www.picmonkey.com/ ...εκεί θα μπορείς να τις επεξεργάζεσαι αν έχεις χρόνο, μα και να βάζεις την υπογραφή σου, γιατί θα δεις καμιά μέρα το τερλίκι σου και όχι μόνο να καμαρώνει πως το έφτιαξε άλλος και καθόλου δε θα σου αρέσει...χαχα!
    Κι εντόπισα άλλο ένα κοινό...ένα θα πω για να καταλάβεις..όταν έδινα πανελλαδικές, πανελλήνιες πως στην ευχή τις έλεγαν τω καιρώ εκείνω ούτε που θυμάμαι, κέντησα την άνοιξη του Μποτιτσέλι σε μέγεθος γίγα...χαχα!
    Φιλιά πολλά και καλή Κυριακή!

    (έχω κι εγώ σίδερο και ίσως γι΄αυτό ξεσηκώνω τους άλλους για μπανάκι...δε συγκινούνται όμως κι ιδιαίτερα...πφφφφφφ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χαχαχα κέντησες βρε θηρίο και μάλιστα έντεχνα, άκου Μποτιτσέλι σταυροβελονιά :)))) Μπήκα στο λινκ και τρελάθηκα να παίζω με τις φωτογραφίες, σ΄ευχαριστώ πολύ! Αχ το μπανάκι με το κιάλι, το σίδερο με την στοίβα... άτιμη ζωή!!! Σε φιλώ!

      Διαγραφή
  3. Έλα βρε Ειρήνη, πολυτάλαντη!!
    Είναι πανέμορφα!!
    Συμφωνώ με την Μαρία να βάζεις πάντα υπογραφή!
    Σε φιλώ καλή Κυριακή!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κατερίνα μου σ΄ ευχαριστώ πολύ!!! Λες να μου κλέψει κανείς το τερλίκι; Χαχαχα χαλάλι του, σιγά το πνευματικό πόνημα!!! Σε φιλώ γλυκά!

      Διαγραφή
  4. Τι γλυκούλικα!!!! Μου αρέσουν πάρα πολύ!!!!
    Όμως τώρα θα μαλώσουμε. Ε όχι να μου πάρεις τα πρωτεία στις αναρτήσεις για τις χειρότερες φωτογραφίες. Θα γίνουμε από δυό χωριά χωριάτες.
    Καλή Κυριακή!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σ΄ ευχαριστώ Νεφέλη μου! Χαχαχα ας μη μαλώσουμε, ας είμαστε οι κορυφαίες φωτοχάλιες αντάμα :)))) Γλυκά φιλάκια!

      Διαγραφή
  5. Πανέμορφα τα ερωτεύτηκα αμέσως!!
    Αχ τι ωραίο είναι να έχεις μωράκι και να του φοράς τέτοια!
    Πολύ μου άρεσε η ανάρτησή σου Ειρηνάκι!
    Πολλά φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πολύ χαίρομαι Ελενάκι μου που σε άρεσαν!!! Αχ ναι, αυτό είναι το μόνο μου πρόβλημα με τον Μάριο, που δεν μπορώ να του φορέσω τέτοιες τσαχπινιές :)))) Σ΄ευχαριστώ!!! Φιλάκια πολλά!

      Διαγραφή
  6. Να αρχίσεις καμιά πρόβα λέω εγώ να ισιώσεις γιατί όλα άσχημα τα βλέπεις !!! Και πλέξε παιδί μου γιατί να καταπιέζεσαι με το σίδερο και τα συναφή!!!
    Υπέροχα τα τερλίκια σου !!!
    Σε φιλώ σταυρωτά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χαχαχαχα θα ισιώσω σύντομα Νικόλ μου! Πλέκω, γιατί χανόμαστε!!! Σ΄ευχαριστώ γλυκιά μου! Σε φιλώ!

      Διαγραφή
  7. Κατ΄ αρχήν τι ακριβώς είναι τα τερλίκια ???
    Παπουτσάκια να φανταστώ.....
    Είναι τέλεια και όχι δεν μοιάζουν με τσιχλόφουσκα τα
    λουλουδάκια, λίγο προς κλαπάτσα φέρνουν..... πλάκα κάνω, είναι πολύ όμορφα !!!!!
    ΄Αμα περιμένω να τελειώσω όλες τις δουλειές για να ράψω, ζήτω που καήκαμε, άσε .....το σίδερο μπορεί να περιμένει, οι χειροτεχνίες ποτέ !!!!
    Φιλάκια πολλά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σοφία μου; είσαι πρωτευουσιάνα καλέ; Δεν ξέρεις το τερλίκι; Ναι είναι το πλεκτό παντοφλάκι, το τσουράπι :))))) Χαίρομαι που σ΄ άρεσαν, σ΄ευχαριστώ!!! Φιλάκια!

      Διαγραφή
    2. Ε όχι και πρωτευουσιάνα !!
      Στο δικό μου χωριό τα μωρά φοράνε στιβάνια !
      Χα,χα,χα γκούγλαρε να δεις τι είναι !!
      Φιλάααααααααααακια , καλημέρα και καλή εβδομάδα !!!

      Διαγραφή
    3. Χαχαχαχα μωρά-παπουτσωμένοι γάτοι!!! Φιλιά πολλά, κρητικοπούλα!!! Καλή εβδομάδα!

      Διαγραφή
  8. πολύ ωραία τα παπουτσακια!! μπραβο βρε Ειρηνη μου!! κι εγώ το εχω αυτό... Όλο προσπαθω να λουφάρω και πιανω τις χειροτεχνίες...χεχε.. φιλια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κι εσύ πουλάκι μου της λούφας :)))) Τουλάχιστον δεν μένουμε με χέρια σταυρωμένα!!! Φιλιά πολλά Ελπίδάκι μου!

      Διαγραφή
    2. Σ΄ευχαριστώ, καλό μου ξέχασα να σε πω :))

      Διαγραφή
  9. Εγώ δε βλέπω πεταμένες τσιχλόφουσκες ούτε και ηλιοκαμένους ελέφαντες! Ωραιότατα τα ροζ παπουτσάκια-τερλικάκια και γεια στα προκομμένα χεράκια σου!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χαίρομαι που σου άρεσαν Μάρθα μου!!! Και σ΄ευχαριστώ, που δεν βλέπεις τα αρνητικά :))))) Σε φιλώ γλυκά!

      Διαγραφή
  10. Άμα τελειώσεις με το σίδερο κοπελιά, να έρθεις κι από μας! Της ίδιας συνομοταξίας κι εγώ, ενοχική με τα όλα μου. Αφού να φανταστείς το κολιέ που είδες το έφτιαξα αφού πρώτα έκανα πατζούρια που τα είχα αφήσει η ανεπρόκοπη. Μεγάλο το τίμημα φιλενάδα. Υπέροχα τα παπουτσάκια, κι ακόμα πιο ωραία τα ποδαράκια σε αυτή την ηλικία. Σε φιλώ γλυκά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Θα έρθω, να με περιμένεις πρωί να έχει δροσούλα!!! Σε καλό δρόμο σε βρίσκω, έτοιμα το παντζούρια :)))) Σ΄ευχαριστώ πολύ! Φιλάκια γλυκά και αγωνιστικούς χαιρετισμούς!!!

      Διαγραφή
  11. Ομορφιά, τι τέλεια μποτίνια είναι αυτά;!;
    Το πόσο μου αρέσουν δεν υπάρχει να στο περιγράψω!
    ...Τι να πρωτοθαυμάσω: το Χρωματάκι που είναι ροζ, αλλα είναι στο γλυκό του ροζ; Το σχηματάκι, που είναι ολίγον από μποτίνι; το λευκό που φωτίζε; Το λουλουδάκι για την τσαχπινιά του πράγματος ή ι το κουμπάκι για την "μαγκιά"; Τυχερό το μωρουλίνι και χαλάλι του, που έμεινε η οικογένεια "ξεβράκωτη" :-) Πολλά φιλιά Ειρήνη μου!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χαχαχαχα ξεβράκωτη οικογένεια... θεϊκό!!! Σ΄ευχαριστώ πολύ Σοφία μου, για τα καλά σου λόγια!!! Σε φιλώ γλυκά!

      Διαγραφή
  12. καλά ε;..
    καταπληκτικά τα παπουτσάκια!
    κι εγώ μισώ το ροζ, όμως στην συγκεκριμένη περίπτωση είναι τόσο διακριτικό που δεν μ' ενοχλεί καθόλου, ίσα .. ίσα..
    και οι φωτογραφίες σου εξαιρετικές.. μου φαίνεται πως ψάχνεις για κοπλιμέντα :)))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χαχαχα πίστεψε με Τζίνα μου, το εννοώ όσο δεν πάει, πως οι φωτογραφίες μου είναι χάλια!!! Άλλωστε εσύ και οι όμοιες σου, χαλάτε την πιάτσα με τις απίθανες φωτογραφίες σας και μας ρίχνετε στα τάρταρα, ακόμη περισσότερο, εμένα και την Νεφέλη μου πιο πάνω :))))) Χαίρομαι πολύ, που σου άρεσαν τα παπουτσάκια!!! Σ΄ευχαριστώ! Φιλάκια πολλά!

      Διαγραφή
  13. Α πουλάκι μου! Δεν είμαι μόνο εγώ που λουφάρω χειροτεχνώντας!!! Έχω και παρέα! Γιούπι!!!
    Έτσι Ειρήνη μου σταθερά: εσύ το πλεκτό σου κι εγώ τα πινέλα μου!
    Το σφουγγάρισμα το άφησα για αύριο! Καταλαβαίνεις!
    Τα ροζ πατουμενάκια μου έκλεψαν την καρδιά!!!
    Φιλάκια πολλά και καλή εβδομάδα ♥

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Βρε αν σε καταλαβαίνω λέει... :))) Κι εγώ χαίρομαι που έχω παρέα στην λούφα και τι παρέα...!!! Σ΄ευχαριστώ πολύ Αριστέα μου! Καλή εβδομάδα να έχουμε, κοριτσάκι!!! Σε φιλώ γλυκά!

      Διαγραφή
  14. Χρειάζονται οι διευκρινίσεις φορ σούαρ! :P

    Ειρήνη φιλάκια σας πολλά, πολλά και γράφε, μη σιδερώνεις!
    Ζ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Οφκόρς, Ζαμπία μου :)))) Φιλάκια πολλά, γλυκιά μου!

      Διαγραφή
  15. Έχω πάθει πλάκα με τα παπουτσάκια!! Φαντάζομαι τα πατουσάκια που θα τα φορέσουν. Κάτι παρόμοιο έχω πάθει και εγώ με το ροζ, μάλιστα χθες έβγαλα φωτογραφία με τα τελευταία ρόζ που απέκτησα χαχαχα εγώ το έχω προχωρήσει.. Σίδερο??? Μακριά από εμάς... αυτές τι μέρες που σιδερώνω με απασχολώ παράλληλα με ελληνικές ταινίες :p
    Kαλή εβδομάδα Βig Babol !!! (Remember??)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Άντε κι αν κάνεις κοριτσάκι, θα σε πλέξω δυο-τρία ζευγάρια, σε όλες τις αποχρώσεις του ροζ!!! Ναι βρε, πως δεν θυμάμαι :)))) Καλή εβδομάδα κοριτσάκι μου! Φιλάκια πολλά!

      Διαγραφή
  16. Πωπωπωωωω!!! Τί υπέροχα τερλίκια!!!! Άσε , το σίδερο είναι μια πονεμένη ιστορία και δεν το αγαπώ και καθόλου!! Οπότε... σωστά έπραξες με τα τερλίκια!! :) Πάντως, είναι ΠΑΝΕΜΟΡΦΑ, κουφέτα κι ας μη σου άρεσε παλιά το ροζ!!! Εμείς με δυο μικρές ...κολυμπάμε στο ροζ ...χαχαχαχα
    Καλή σου μέρα και καλή εβδομάδα!!!!
    ΦΙλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σ΄ ευχαριστώ πολύ Κική μου! Να τις χαίρεστε τις κουκλίτσες στα ροζ :)))) Το καημένο το σίδερο, άνθρωπος δεν το θέλει :))) Καλή εβδομάδα γλυκιά μου!

      Διαγραφή
  17. Oνειρεμένα παπουτσάκια για τρυφερά ποδαράκια !!! Τα λάτρεψα, είναι εύκολο άραγε για μία άσχετη αρχάρια να επιχειρήσει;;;; Δεν τολμώ αλλά πολύ θα το ήθελα...και οι φωτογραφίες σου αξιοπρεπέστατες τώρα τα οικιακά σπόρ που λέω εγώ, γίνονται μόνο αφού έχουμε ενισχυθεί ψυχολογικά από μια γερή δόση ευδαιμονίας που μας χαρίζουνε οι δημιουργίες μας (χειροτεχνία, ζωγραφική, ντεκουπάζ,γράψιμο, διάβασμα)....σε νοιώθω απόλυτα, τα καλλίτερα κεντήματά μου, τα έφτιαξα την περίοδο των διαγωνισμών !!!Καλή εβδομάδα !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σ΄ευχαριστώ πολύ Κλαυδία μου! Ναι είναι εύκολα! Μη φανταστείς κι εγώ αρχάρια είμαι, τα βιντεάκια του youtube, να είναι καλά :)) Χειροτεχνούσες κι εσύ σε περιόδους εξεταστικής χαχαχα κι εγώ που νόμιζα πως ήμουν μόνη :))) Καλή εβδομάδα, φιλάκια!

      Διαγραφή
  18. Γιατί σε υποβιβάζεις (ή σε καυτηριάζεις) μονίμως, δεν το καταλαβαίνω! Το ταλέντο σου για δημιουργία, όταν δεν εκτονώνεται στο σανίδι, είναι εξίσου υπέροχο σε ο,τι κι αν κάνεις! Και πέτρες να μάζευες (όχι εμένα, κάτσε καλλλλλά!!) πάλι θα σε θαύμαζα! Αχαχα! Μάκια Ει+Λι μου :))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Για να καταλάβεις, είμαι λίγο ψωνάρα και πρέπει να κρατάω χαμηλά την μπάλα! Οπότε με "καυτηριάζω", μην νομίζω πως είμαι και καμιά σπουδαία! Όλος ο κόσμος έχει χάρες, σημαντικότερες... Ας μην πάρει ο κώλος μου αέρα με το τερλίκι :))))))) Μη νομίζεις στο σανίδι να δεις πως με αυτολογοκρίνω... τώρα που το σκέφτομαι είμαι και κομπλεξικιά και ψωνάρα :))))) Εσένα σ΄ευχαριστώ Πέτρα μου πολύ, για τις καλές σου προθέσεις!!! Από Ει+Λι φιλάκια γλυκά!

      Διαγραφή
  19. Aν εσένα Ειρήνη μου σου αρέσει το σίδερο εγώ ούτε που να το φτύσω. Με τίποτα λέμε... αλλά αν αυτή σου η άρνηση σε οδηγεί στην δημιουργία τέτοιων χειροτεχνημάτων ε...χαλάλι! Πανέμορφα και γλυκύτατα τα παπουτσάκια που έπλεξες!!! Καλή εβδομάδα :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σ΄ευχαριστώ πολύ Χριστίνα μου!!! Το σίδερο είναι η Νο 1 μισητή δουλειά τελικά, γι αυτό του δείχνω λίγη συμπάθεια, το κακόμοιρο :)))) Καλή εβδομάδα γλυκιά μου! Φιλάκια!

      Διαγραφή
  20. Ειναι super cute! :) και οι φωτο σου ειναι επισης πολυ ωραιες! Ελα να βγαλουμε τις στοιβες με τα ασιδερωτα και να κανουμε διαγωνισμο, θα σε κερδισω χαχαχαχα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σ΄ευχαριστώ πολύ Εύη μου!!! Χαχαχα θα με κερδίσεις λες; Κι αν τελικώς τα σιδερώσουμε, εσύ θα έχεις και μεγαλύτερο σπίτι από μένα ;) Φιλάκια!

      Διαγραφή
  21. Οι φωτογραφιες ειναι τελειες οπως και τα παπουτσακια που ειναι στο αγαπημενο μου ροζ χρωμα !!
    τα θελω τα θελω τα θελω! Μην ρωτησεις για ποιον.
    Φτανει να τα βαλω σε μια γωνια να τα θαυμαζω μονο.. Χαχαχαχα
    Πολλα φιλια Ειρηνη μου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σ΄ευχαριστώ πολύ Μαρία μου!!! Θα σε κάνω ένα ζευγάρι, να το θαυμάζεις στο δικό σου το ποδαράκι :))))) Φιλάκια πολλά!

      Διαγραφή
  22. Καλημέρα Ειρήνη! Πανέμορφα τα παπουτσάκια!!!! Όσο για το σίδερο...... αμ τα άπλυτα που ποτέ δεν τελειώνουν? Κάθε μέρα μπαίνει πλυντήριο κάθε μέρα γεμάτο είναι το καλάθι. Που να προλάβει λοιπόν κανείς το σίδερο? Αχ, αν ήμουν πλούσια......αχ!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σ΄ευχαριστώ πολύ Χριστίνα μου! Πονεμένη ιστορία το ρουχομάνι :))))) Σου εύχομαι να γίνεις πλούσια, αλλά σε προειδοποιώ, τότε θα έχεις μεγαλύτερα προβλήματα!!!! Γιατί ξέρεις, οι πλούσιοι είναι πολύ δυστυχείς :))))) Σε φιλώ!

      Διαγραφή
  23. Ειναι σαν Ζαχαράτου !!!

    Χαιρόμαστε που σε συναντήσαμε ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Ζαχαρωτό......εννοούσαμε......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Δεν ξέρω τι λες εσύ αλλά για αυτά τα τρις χαριτωμένα παπουτσάκια γίνομαι κλέφτρα! Μου αρέσουν και η φωτογραφίες σου και το μπλοκ σου και εσύ η ίδια! Είσαι από τις αγαπημένες μου και δεν στο λέω για να σε καλοπιάσω και να μου πλέξεις και μένα πατουσάκια χιχιιχι
    Φιλιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χαχαχα δεν θα σε αφήσω να γίνεις κλέφτρα Λίλια μου :)))) Θα βάλω μπρος, να κάνω μερικά ζευγάρια για σας που τα αγαπήσατε :))))) Σ΄ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια, αμοιβαία τα αισθήματα :)) Σε φιλώ!!!

      Διαγραφή
  26. Αριστούργημα δεν λες τίποτα! Μπράβο σου :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Sidero ??? Ti simenei sidero ? Ego den to kserei auto to leksi !!!
    Εσύ τουλάχιστον, πουλί μ', λουφάρεις και δημιουργείς. Εγώ απλά λουφάρω. Αισχρά και ανερυθρίαστα !!!

    Τα τερλικάκια σούπερ, όπως και οι φωτός !!! Τυχερή η μπουμπού που θα τα φορέσει !!! :-)

    Φιλιά πολλά-πολλά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μωρέ το λέξη και να μην το ξέρεις, σίγουρα ξέρεις το πράξη :)))) Αγγελικούλα μου, σ΄ευχαριστώ πολύ πολύ!!! Κάνε κι εσύ μια μπουμπού ντε... βάζω τα τερλίκια :))))) Φιλάκια πολλά!

      Διαγραφή
  28. Πανέμορφα, Ειρήνη, κι αυτά και το ζακετάκι παρακάτω, υπέροχα! Με το καλό να έρθει η μπουμπού σας και να τα φορέσει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Μπράβο ρε Ειρήνη χρυσοχέρα. Κι εγώ περιμένω ανιψούδι κι προετοιμάζομαι για τρελο πλέξημο!!! Γκαρνταρόμπα όχι αστεία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή